Met de 3de editie van het Westlands Boekengala is een blijvende traditie geboren die niet meer weg te denken valt uit het culturele leven in Westland:  een jaarlijks terugkerend feest voor iedereen die van lezen en schrijven houdt.

Dit jaar geven grote, landelijk bekende auteurs als Esther Verhoef, Marieke Lucas Rijneveld en Annejet van der Zijl acte de présence, terwijl ook Westlands talent op het grote podium niet zal ontbreken.  De presentatie is in handen van Jasper Henderson en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Rotterdamse zangeres ‘Joia’.

Programma

Het nationale thema van de Boekenweek, ‘Moeder de vrouw’, is ook het thema van ons Westlands Boekengala. Dit sprankelende feest vindt plaats op woensdag 27 maart in WestlandTheater de Naald in Naaldwijk. De foyer is vanaf 19:30 uur geopend, het zaalprogramma start om 20:15 uur en duurt tot ca. 22:00 uur. Daarna signeren de aanwezige schrijvers hun werk voor u in de foyer en dansen we de avond uit. De muzikale afterparty wordt verzorgd door DJ Dylan Otto.

Reserveren
Bestel nu alvast jouw kaarten voor deze unieke avond via WestlandTheater De Naald: www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van De Naald.

Het Westlands Boekengala is een initiatief van Schrijvers tussen de Kassen in samenwerking met Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater de Naald en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Westland, Loswal “De Bonnen”  en Fonds 1818.