Midas Dekkers, Tommy Wieringa en Esther Naomi Perquin geven akte de présence op het Westlands Boekengala 2018. Dit feest voor iedereen die van literatuur houdt of graag een boek leest, vindt plaats op donderdag 15 maart in WestlandTheater de Naald in Naaldwijk. Het nationale thema van de boekenweek, ‘Natuur’, is ook het thema van het Westlands Boekengala.

Met de komst van schrijvers Midas Dekkers en Tommy Wieringa als ook de dichter des vaderlands Esther Naomi Perquin belooft het een bijzondere avond te worden. Niet in de laatste plaats omdat het programma wordt gepresenteerd door de Staat van Verwarring, gevormd door het cabaret duo Ronald Snijders en Pieter Jouke. De vraag “wie wordt de nieuwe Westlandse streekdichter?” wordt beantwoord met de verkiezing en installatie van de opvolger van de huidige streekdichter Marijke van Geest.

De muzikale afterparty wordt verzorgd door het duo Pet met Peter Kruithof van De Kromme Jongens & Jump Koch. DJ Dylan Otto maakt de muzikale omlijsting compleet en zorgt ervoor dat wij swingende de avond uitdansen.

Het foyer programma start om 19:30 uur. De foyer is vanaf 19:15 uur geopend waar gasten bij binnenkomst al in verwarring worden gebracht door het cabaret duo Ronald Snijders en Pieter Jouke. Het zaalprogramma start om 20:00 uur en we dansen de avond uit, waarbij het programma eindigt rond middernacht.

Reserveren
Kaarten voor deze unieke avond kosten slechts € 15,- en zijn  verkrijgbaar via WestlandTheater De Naald: www.westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van De Naald.