Op Dinsdag 28 maart 2017 beleeft Gemeente Westland haar allereerste Westlandse Boekengala. WestlandTheater De Naald is uitgekozen als place to be voor deze sfeervolle avond, waar gasten ogen en oren tekort komen.
 
Het Westlandse Boekengala is een initiatief van Schrijvers tussen de Kassen, i.s.m. Westland Cultuurweb , Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald. Naast tal van nationale en lokale artiesten, maakt niemand minder dan dichter, schrijver, jazzkenner, theaterdier en bovenal Rotterdammer Jules Deelder deze avond zijn opwachting.
 
Met als thema van de avond ‘Verboden Vruchten’, tevens het nationale thema van de Boekenweek, zal Jules Deelder uiteraard raad weten. Naast Jules Deelder staan ook rapper Fresku en storyteller en poëet Justin Samgar deze avond in De Naald. Op eigenzinnige en verfrissende wijze aan elkaar gepraat door de gastvrouw van de avond: cabaretière Margriet Bolding . De avond bestaat uit twee delen: een spetterende aftrap in de Koornneef Retailgroepzaal, gevolgd door een verrassend en ludiek programma met borrel in de foyer.
 
Laat u in de foyer meeslepen, ontroeren en verbazen door optredens van: Het Wilde Westen, poetryslammer Else Kemps, de Westlandse Streekdichter Marijke van Geest, FABruari Four en Esther van Es met gitarist Jan van Bijnen . Ook de uitslag van de schrijfwedstrijd die door Schrijvers tussen de kassen is uitgeschreven wordt deze avond bekend gemaakt, waarbij de winnaars zullen voordragen.
 
Het programma start stipt om 20.00 uur. De foyer is vanaf 19.15 uur geopend waar gasten worden verwelkomd met een drankje. We dansen de avond uit, waarbij het programma eindigt rond middernacht. Dresscode voor deze avond is feestelijk!
 
Het Westlands Boekengala wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Westland, Loswal de bonnen en Fonds Westland.
 
Dresscode: Feest, gala!
 
Kaarten via www.westlandtheater.nl / 0174-636900 of aan de balie van WestlandTheater De Naald.